WHATSAPP-ryhmä

Kerhon viestittely on siirtynyt Whatsup sovelluksen puolelle. Jos et vielä ole mukana niin ota yhteyttä Toomas Saalisteeseen (ks. yhteystiedot). Saat ajantasaisen tiedon toiminnasta sekä hyvän yhteydenpitokanavan harrastuskavereihin.

 

Ryhmään voi rohkeasti julkaista viestejä, mutta pyydämme viestien sisällön keskittyvän ennenkaikkea yhteiseen harrastustoimintaan (lennättämään menossa, apua harrastukseen, tapahtumat ja oma mielenkiintoinen projekti jne). Pitkät kahdenväliset keskustelut, myynti-ilmoitukset tms. voi julkaista "pulina ryhmässä".

Lisäksi keskustelujen sisältö tulee olla asiallista -esim. nuorisojäseniä käyttäjinä...

Taphtumat 

Tapahtumat välilehdelle on lisätty kalenterinäkymä josta pystyy kätevästi lisäämään kerhon tapahtumat omaan kalenteriinsa.

Jäsenmaksut vuodelle 2020
Jäsenmaksu aikuiselta 80€/v ja junioreilta 40€/v
Jäsenmaksulasku postitetaan kerholaisille kotiin.
Vain jäsenmaksunsa maksaneille jaetaan kentän käyttöön oikeuttava jäsentunniste.
Lisätietoja jäsenmaksuista:
- Yhden aikuisen jäsenmaksu kattaa myös perhejäsenet (alle 18v . lapset ja/tai puoliso) jos ilmoitettu yhdistyksen jäseniksi.
- Jäsenmaksun suuruus määritelty sääntömääräisessä vuosikokouksessa ja korotettu 2019, johtuen panostuksesta nuorisotyöhön sekä kenttäalueeseen.
- Uusien jäsenien jäsenmaksu puoleen hintaan liittymisvuonna.
- Myös Suomen Ilmailuliiton jäsenet maksavat kerhon jäsenmaksun suoraan kerhon tilille.

Leikkuuvuorot

Lennokkikentän leikkuvuorot löytyvät oheisesta liitteestä.

Vuoden 2019 jäsentunniste
Jäsentunnisteet lennokki ja drone kentälle:
Lennokkikentän uudet jäsentunnisteet otetaan käyttöön 1.5.2019 alkaen (tätä ennen voimassa 2018 tunnisteet). Uudet tunnisteet ja kentän käyttöoikeus vain jäsenmaksunsa suorittaneilla. Uudet tunnisteet postitetaan vain jäsenmaksunsa maksaneille.
Lennokasta kevään alkua!
T: Pete

TERVETULOA MUKAAN HAUSKAAN SEURATOIMINTAAN!