top of page

WHATSAPP-ryhmä
Kerhon viestittely on siirtynyt Whatsup sovelluksen puolelle. Jos et vielä ole mukana niin ota yhteyttä Jesse Julkunen (ks. yhteystiedot). Saat ajantasaisen tiedon toiminnasta sekä hyvän yhteydenpitokanavan harrastuskavereihin.
 
Ryhmään voi rohkeasti julkaista viestejä, mutta pyydämme viestien sisällön keskittyvän ennenkaikkea yhteiseen harrastustoimintaan (lennättämään menossa, apua harrastukseen, tapahtumat ja oma mielenkiintoinen projekti jne). Pitkät kahdenväliset keskustelut, myynti-ilmoitukset tms. voi julkaista "pulina ryhmässä".

Lisäksi keskustelujen sisältö tulee olla asiallista -esim. nuorisojäseniä käyttäjinä...

fullsizeoutput_865.jpeg
DSC00532.JPG
talkot.001.jpg
Jäsenmaksut vuodelle 2024
Jäsenmaksu aikuiselta 30€/v, junioreilta 15€/v.
Kenttämaksu aikuiselta 50€/v, junioreilta 25€/v.
Lisätietoja ja tarkennuksia maksuista:
1. Jäsenmaksu

- Yhden aikuisen jäsenmaksu kattaa myös perheenjäsenet (alle 18 v. lapset/lapsenlapset ja/tai puoliso) jos ilmoitettu yhdistyksen jäseniksi.

-  Jäsenmaksun suuruus määritelty sääntömääräisessä vuosikokouksessa. 

- Myös Suomen Ilmailuliiton jäsenet maksavat kerhon jäsenmaksun suoraan kerhon tilille.

- Sisältää yhdistyksen jäsenyyden, oikeuden osallistua kerhon tapahtumiin/toimintaan, SIL16 lisenssin ylläpito ja/tai muut jäsenpalvelut.

2. Kenttämaksu

- Kenttämaksun suorittavat vain kenttien käyttäjät eli se oikeuttaa kerhon lennätyskenttien (Kuninkaanportti ja Mäntsälä EFMN) vakituiseen käyttöön toimintavuonna. 

- Kenttämaksun maksaminen on jäsenelle vapaaehtoista, riippuen käyttääkö lennätyskenttiä. Esim. SIL16 lisenssin ylläpito ei vaadi kenttämaksun suoritusta.

- Jäsen, joka ei maksa kenttämaksua voi kuitenkin osallistua kerhon järjestämiin erillisiin lennätystapahtumiin kentillä.

- Kenttiä voi myös käyttää kertamaksulla (ns. vierailijamaksu) 15€/krt, joka maksetaan ennakkoon kerhon tilille

"Saaja: Porvoon Ilmailukerho ry.
Tiliyhteys (IBAN): FI13 5780 3820 2125 86
Maksuun viesti (oma nimi jäsen-/kenttämaksu 2024)

Lawn Mower Setup

Leikkuuvuorot

Lennätyspaikkojen ruohonleikkuu tapahtuu kerholaisten talkootyönä, johon toivotaan kaikkien kentän käyttäjien osallistuvan. Ajantasaiset ruohonleikkuun vuorolistat julkaistu kenttäalueella. Vuorojen suunnittelusta vastaa kenttämestari Eero Räisänen (Kuninkaanportin kenttä) ja Petri Kuula (Mäntsälän lentokenttä). Jos omaa vuoroa haluaa vaihtaa niin se onnistuu helpoiten sopimalla vuoron vaihtamisesta suoraan toisen kerholaisen kanssa ja lisäksi on hyvä tehdä ilmoitus kenttämestarille asiasta. Ennen ensimmäistä ruohonleikkuuvuoroa tulee sopia leikkurin käyttökoulutuksesta kenttämestarin kanssa.

fullsizeoutput_a96.jpeg
Jäsentunnisteet lennokki ja drone kentälle:
Lennokkikenttien uudet jäsentunnisteet otetaan käyttöön 1.5.2024 alkaen (tätä ennen voimassa aikaisempi tunniste). Uudet tunnisteet ja kentän käyttöoikeus vain jäsen- ja kenttämaksunsa suorittaneille.  
Vuoden 2019 jäsentunniste
bottom of page