top of page

WHATSAPP-ryhmä
Kerhon viestittely on siirtynyt Whatsup sovelluksen puolelle. Jos et vielä ole mukana niin ota yhteyttä Juha Rahkonen (ks. yhteystiedot). Saat ajantasaisen tiedon toiminnasta sekä hyvän yhteydenpitokanavan harrastuskavereihin.
 
Ryhmään voi rohkeasti julkaista viestejä, mutta pyydämme viestien sisällön keskittyvän ennenkaikkea yhteiseen harrastustoimintaan (lennättämään menossa, apua harrastukseen, tapahtumat ja oma mielenkiintoinen projekti jne). Pitkät kahdenväliset keskustelut, myynti-ilmoitukset tms. voi julkaista "pulina ryhmässä".

Lisäksi keskustelujen sisältö tulee olla asiallista -esim. nuorisojäseniä käyttäjinä...

fullsizeoutput_865.jpeg
DSC00532.JPG
talkot.001.jpg

Tapahtumat 

Tapahtumat välilehdelle on lisätty kalenterinäkymä josta pystyy kätevästi lisäämään kerhon tapahtumat omaan kalenteriinsa.

Jäsenmaksut vuodelle 2023
Jäsenmaksu aikuiselta 80€/v ja junioreilta 40€/v
Kannatusjäsenmaksu 30€/v
Jäsenmaksulasku postitetaan kerholaisille kotiin.
Vain jäsenmaksunsa maksaneille jaetaan kentän käyttöön oikeuttava jäsentunniste. Kenttien käyttöoikeus vain kun turvakurssit on suoritettu!
Lisätietoja jäsenmaksuista:
- Yhden aikuisen jäsenmaksu kattaa myös perhejäsenet (alle 18v . lapset ja/tai puoliso) jos ilmoitettu yhdistyksen jäseniksi.
- Jäsenmaksun suuruus määritelty sääntömääräisessä vuosikokouksessa
- Uusien jäsenien jäsenmaksu puoleen hintaan liittymisvuonna.
- Kannatusjäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan kerhon toimintaan ja tapahtumiin, muttei varsinaiseen lennätystoimintaan.
- Myös Suomen Ilmailuliiton jäsenet maksavat kerhon jäsenmaksun suoraan kerhon tilille.
"Saaja: Porvoon Ilmailukerho ry.
Tiliyhteys (IBAN): FI1511243000202195
Maksun määrä: 80E (seniorijäsen/perhekunta) tai 40€
Maksuviesti: Jäsenen nimi / jäsenmaksu 2023"

Lawn Mower Setup

Leikkuuvuorot

Lennätyspaikkojen ruohonleikkuu tapahtuu kerholaisten talkootyönä, johon toivotaan kaikkien kentän käyttäjien osallistuvan. Ajantasaiset ruohonleikkuun vuorolistat julkaistu kenttäalueella. Vuorojen suunnittelusta vastaa kenttämestari Eero Räisänen (Kuninkaanportin kenttä) ja Petri Kuula (Mäntsälän lentokenttä). Jos omaa vuoroa haluaa vaihtaa niin se onnistuu helpoiten sopimalla vuoron vaihtamisesta suoraan toisen kerholaisen kanssa ja lisäksi on hyvä tehdä ilmoitus kenttämestarille asiasta. Ennen ensimmäistä ruohonleikkuuvuoroa tulee sopia leikkurin käyttökoulutuksesta kenttämestarin kanssa.

fullsizeoutput_a96.jpeg
Vuoden 2019 jäsentunniste
Jäsentunnisteet lennokki ja drone kentälle:
Kerhon lennätyspaikoilla tulee käyttää voimassa olevaa jäsentunnistenauhaa. Vuosittain vaihtuvat  jäsentunnisteet postitetaan kotiosoitteeseen jäsenmaksunsa maksaneille sekä turvallisuuskoulutuksen suorittaneille kerholaisille.
bottom of page